Карнавал Габрово © Община Габрово

Карнавал Габрово търси снимки за най-веселия транспарант

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Карнавал Габрово © Община Габрово
Карнавал Габрово © Община Габрово

Карнавал Габрово обявява кампания в търсене на снимки в карнавален костюм. От карнавала ще подредят хилядите снимки в една карнавална фотография – най-веселия транспарант, с който ще бъде украсено Габрово.

„Защото ние сме душата на Карнавала и без нашите усмивки и пъстрота, той няма да бъде това, което е. Ние сме неговото вдъхновение, сила, плът и искра и искаме да го покажем на целия свят!“ – споделят от Община Габрово, организатор на Карнавала.

Какви са изискванията за карнавалните снимки?

Няма изисквания за размера на снимките, но трябва да са с добро качество. Няма ограничение и за броя на снимките, стига те да са с различни костюми, портретни и в близък план. На снимката трябва да има максимум двама души в карнавални костюми, в близък план.

Изпращайте своите фотографии на адрес carnival@gabrovo.bg до 11 март 2019 г.

Изпращането на снимки се счита за автоматично съгласие снимките да бъдат използвани за създаването на транспарант. Изпращащият снимките гарантира, че те не са обект на авторско право и хората на снимките, ако това не е самият той, са съгласни те да бъдат отпечатани. Не се приемат снимки с неприлично съдържание. За осъществяването на идеята Община Габрово ще използва и снимки от своя карнавален архив.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

„Маски горе“ е мотото на Карнавал Габрово 2019


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.