Карнавал Габрово с европейски знак EFFE

Карнавал Габрово с европейски знак EFFE

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Карнавал Габрово с европейски знак EFFE
Карнавал Габрово с европейски знак EFFE. Снимка: www.festivalfinder.eu

Международният фестивал на хумора и сатирата в Габрово отново носи европейски знак за качество за международни фестивали EFFE (Европа за фестивали и Фестивали за Европа). Подновената марка EFFE ще е актуална през 2019/2020 година, съобщават от Община Габрово.

EFFE Label е европейският знак за качество за международни фестивали, които се отличават с атрактивност, ангажираност в областта на изкуствата и участието на общността.

Карнавал Габрово кандидатства и за наградите EFFE

Международният фестивал на хумора и сатирата и Карнавалът кандидатстваха и за наградите EFFE. Отличилите се избират сред притежателите на марката EFFE, като част от критериите са иновативност, устойчивост, ангажираност и участие на общността, развитие на културния продукт в града, експертиза. Резултатите ще станат ясни в началото на месец април.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Карнавал Габрово търси снимки за най-веселия транспарант

„Маски горе“ е мотото на Карнавал Габрово 2019


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.