Габровски камерен оркестър ще свири коледна музика

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габровски камерен оркестър ще изнесе традиционния си концерт „Коледна музика“. Музикалното събитие е на 15 декември от 19:00 ч. в зала „Възраждане“, съобщават от Община Габрово.

В програмата са включени Концерт за цигулка и оркестър № 1 и Концерт за цигулка, орган и оркестър от Антонио Вивалди, Коледно кончерто гросо от Джузепе Торели, първото изпълнение в България на Концерт за цигулка и оркестър № 5 от Пиетро Локатели, Концерт за орган и оркестър от чешкия класик Ян Ванхал, Соната № 2 за струнен оркестър от Джоакино Росини, Трич трач полка от Йохан Щраус и популярни коледни песни. Солисти ще бъдат цигуларката Деворина Гамалова и органистът Божидар Пенев.

Цената на билета е 3 лв. За ученици, студенти и лица над 65 години входът е свободен.

Събитието ще се състои при спазване на актуалните противоепидемични мерки.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.