Габровски камерен оркестър © Община Габрово

Габровски камерен оркестър закрива сезона

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габровски камерен оркестър © Община Габрово
Габровски камерен оркестър © Община Габрово

Габровски камерен оркестър ще закрие творческия си сезон с концерт на 26 юни от 19:00 ч. в Художествена галерия „Христо Цокев“ в Габрово. Цената на билета е 3 лв., а за ученици, студенти и лица над 65 години – безплатно.

Солисти на концерта ще бъдат румънският цигулар Александру Гавриловичи, виолончелистът Стефан Хаджиев и пианистката Десислава Щерева.

Програмата включва Концерт за пиано и оркестър № 4 от Волфганг Амадеус Моцарт, Рондо за цигулка и оркестър и Пет немски танца от Франц Шуберт и Концерт за виолончело и оркестър от Добринка Табакова.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.