Илко Илиев

Песен на габровеца Илко Илиев – в конкурса на „Детска мелодия на годината“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Детска мелодия на годината 2018
Детска мелодия на годината 2018

Песен на габровския музикант Илко Илиев се състезава в националния фестивал за нови детски песни „Детска мелодия на годината 2018“. Илко Илиев е автор на музиката и аранжимента на песента „Баба Марта се шегува“ в изпълнение на Детска вокална група „Мини Бамбини“ от Пловдив.

До финала на фестивала са се класирали 14 песни. Гала концертът ще се състои на 23 март от 19:00 ч. в Зала 1 на НДК в София.

Може да подкрепите песента „Баба Марта се шегува“ със SMS на кратък номер 15551 с текст: 2 за всички мобилни оператори. Цената на вот за песен е 1,00 лв. без ДДС. Гласувалите за една от финалните 14 песни имат шанс да спечелят часовник MyKi – любимият часовник на децата.

Може да чуете песента на Илко Илиев тук:

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Кой е Илко Илиев може да прочетете в Онлайн енциклопедия Габрово Gabrovowiki ТУК


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.