Забавни игри в Национален музей на образованието © НМО

Национален музей на образованието готви забавни игри с награди за ваканцията

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Забавни игри в Национален музей на образованието © НМО
Забавни игри в Национален музей на образованието © НМО

Национален музей на образованието подготвя забавни игри за деца с награди през пролетната ваканция от 1 до 5 април 2019 г.

Забавните игри на асоциации „Дойдох, видях, научих” и задачите на интерактивния дисплей са със състезателен характер. Най-добрите ще получават награди.

Децата ще могат да научат по нестандартен начин историята на българското образование – например чрез играта „Детектив в музея“, в която трябва да открият частите на пъзел и да отгатнат правилните отговори.

Децата, които за пръв път прекрачват прага на НМО, ще направят незабравимо пътешествие във времето. Занимателна беседа с мултимедийна презентация ще запознае малчуганите с „Школото на нашите предци”.

Записването за музейните занимания става на тел. 066 806 461, съобщават от НМО.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.