Компютърна игра за Габрово Gabroville

Първата градска компютърна игра у нас за Габрово Gabroville вече е онлайн (Вижте ТРЕЙЛЪР)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Компютърна игра за Габрово Gabroville
Компютърна игра за Габрово Gabroville

Първата от този вид у нас историческа градска компютърна игра Gabroville вече е онлайн. Тя се създава за 155-годишнината от обявяването на Габрово за град. Играта представя в анимация най-уникалните, най-габровските факти и места, олицетворение на марката Габрово. Целта на играта е повече хора в България и по света да научат за най-големите постижения на Габрово и габровци.

Всеки, изкушен от различния и уникален град Габрово, може да играе на Gabroville тук

На сайта www.gabroville.com има и подробна информация за играта, част от други проекти като „Щастливо Габрово“, Онлайн енциклопедия Габрово,„Дестинация Успех“, книжната поредица „Габрово – живият град“, както и най-любопитните факти за Габрово.

 Гледайте трейлъра на Gabroville тук:

Gabroville – first computer game about GabrovoГледайте трейлъра на Gabroville – първата компютърна игра за Габрово 🙂 Играйте на Gabroville на http://www.gabroville.com/game/ . Играта е създадена по Програма „Култура“ на Община Габрово 2015 г. Повече за Gabroville четете в Габрово Daily тук: https://www.gabrovodaily.info/%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0/%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B3%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE-gabroville-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%B5-%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD/

Posted by Габрово – живият град on Thursday, 14 January 2016

 

Играта Gabroville се създава по проекта „Българският МанчестАРТ – Изкуство, труд и постоянство“ на сдружение Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово с подкрепата на Програма „Култура“ на Община Габрово през 2015 г.

Прочетете повече за играта в Онлайн енциклопедия Габрово тук

Медийни партньори на компютърната игра са новинарският сайт Габрово Daily, Liternet.bg и информационният сайт www.kulturni-novini.info.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.