Зумба с Васи. Снимка: Личен архив

Зумба с Васи ще раздава усмивки на уличния фестивал 6Fest в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Зумба с Васи. Снимка: Личен архив
Зумба с Васи. Снимка: Личен архив

Зумба с Васи отново ще радва габровци и гостите на града по време на третото издание на фестивала за улични изкуства 6Fest Габрово. Фестивалът ще се проведе на 5 и 6 октомври с танцово шествие, спектакъл на площада, огнено шоу и улични изкуства в Шести участък.

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА НА 6FEST СЛЕДЕТЕ НА ФЕЙСБУК СЪБИТИЕТО ТУК

Васи и момичетата й от групата по зумба в Спортен клуб „Троя“ ще са сред атракциите в танцовото шествие и в спектакъла на площад „Възраждане“ на 5 октомври, петък.

Поводът за новото издание на 6Fest е четвъртата годишнина от заснемането на най-популярния клип за Габрово в YouTube – „Щастливо Габрово“, в който участваха и Зумба с Васи:

Всички момичета на Васи с охота приеха идеята да станат част от фестивала 6Fest, в който ще покажат много зумба танци, усмивки и добро настроение.

Васи: Зумба е начин на живот

Самата Васи споделя, че културата, наречена „Зумба“, отдавна е излязла извън рамката на тренировъчната зала.

„Зумба е начин на живот, тренировката по зумба зарежда хората с положителна енергия, която се пренася и в ежедневието им. Неведнъж мои ученици са ми казвали, че като чуят песен от залата ни по радиото, се усмихват и изпитват желание да танцуват. Без значение дали са в офиса, в колата си или дори на бензиностанция“, разказва инструкторката.

6Fest Gabrovo е поредната публична изява, в която се включват Васи и момичетата й, които тя нарича обичливо „машинки“. През август те станаха част от втория пореден зумба маратон в града „Габрово се смее, зумба да живее“. А през ноември 2018 г. габровката ще бъде гост-инструктор и на международен танцов фитнес фестивал в град Сливен.

По-рано тази година Васи Маринова-Късева от Спортен клуб „Троя“ в Габрово стана сертифициран ZIN зумба инструктор. Така младата габровка вече е част от международната мрежа на Зумба инструкторите по цял свят. Прочетете повече тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.