Калоян Димитров-Ballan и Иван Сапунджиев. "Докога ще чакаме бащите" в книжарница "Златев"

Звезди от „Фермата“ представят новата си книга в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Калоян Димитров-Ballan и Иван Сапунджиев. "Докога ще чакаме бащите" в книжарница "Златев"
Калоян Димитров-Ballan и Иван Сапунджиев. „Докога ще чакаме бащите“ в книжарница „Златев“

Звездите от тв шоуто „Фермата“ 3 Калоян Димитров-Ballan и Иван Сапунджиев ще гостуват в габровската книжарница „ЗЛАТЕВ“ (ул. „Константин Иречек“ 7, до Баев мост).  Събитието е на 9 юни (събота) от 10:00 ч.

Двамата ще представят първия си съвместен роман „Докога ще чакаме бащите“, ще се срещнат с приятели и почитатели за снимка и книга с автограф.

Иван и Калоян се запознават по време на участието си във „Фермата”. Между двамата бързо се заражда истинско и крепко приятелство, основано на общ мироглед и ценности. Така се ражда романът „Докога ще чакаме бащите”.  Калоян Димитров — BallaN  е танцьор и влогър. Иван Сапунджиев завършва „Философия” в СУ „Св. Климент Охридски” с пълно отличие и защитава докторат по етика. Има публикации в издания за наука, култура и публицистика и множество медийни изяви.

Роман за детството, семейството и бъдещето България и малките селища

„Докога ще чакаме бащите” е роман за цялото семейство. Книга, която носи носталгията на детството и идеализма на младостта. Добре дошли в света на 12-годишния чудак Димитър Селимски, наричан накратко Митко. Момчето живее и учи в село Крушница и се грижи съвсем само за себе си, за къщата и за престарелия си дядо. Надеждата, че съвсем скоро баща му ще се върне от чужбина, го крепи и му помага да пребори предизвикателствата на деня. Най-добрите му приятели са философът Макс от шести клас, забавното куче Дунди, красивата съученичка Аглая и мъдрецът и уличен музикант дядо Стати.

Калоян Димитров – BallaN и Иван Сапунджиев са сътворили наситен с кристални емоции приключенски роман, който блажено ни пренася в детството със свежо, забавно и оптимистично отношение към живота. В този вълнуващ разказ съдбата на едно необикновено момче е преплетена с въпроси за приятелството, за любовта, за емиграцията, за бъдещето на България и малките селища, за живота и смъртта, за това как се изгражда ценностна система.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.