Музикална школа "Звезди в аванс" с награда от Международен младежки фестивал на изкуствата (ММФИ)  „Музите”. Снимка: "Звезди в аванс"

„Звезди в аванс“ и Талеви с награда за най-добра школа и най-добри педагози

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Музикална школа "Звезди в аванс" с награда от Международен младежки фестивал на изкуствата (ММФИ)  „Музите”. Снимка: "Звезди в аванс"
Музикална школа „Звезди в аванс“ с награда от Международен младежки фестивал на изкуствата (ММФИ)  „Музите”. Снимка: „Звезди в аванс“

 

Ваня Талева и Радослав Талев от габровската музикална школа „Звезди в аванс“ получиха специалната награда на журито за най-добри педагози и най-добра школа на ХІІ Международен младежки фестивал на изкуствата (ММФИ)  „Музите”. Събитието се проведе в Созопол от 5 до 15 юли 2017 г. под патронажа на Вицепрезидента на Република България Илияна Йотова. Новината за наградата споделиха самите Талеви във Фейсбук страницата на „Звезди в аванс“.

Какво представлява фестивалът „Музите“ в Созопол?

Международен младежки фестивал на изкуствата (ММФИ)  „Музите” е многожанров фестивал-конкурс на различни форми на изкуството: танци, музика, театър, изобразително изкуство, фотография, илюзионно и цирково изкуство, шоу програми, акробатика, огнено шоу, художествена гимнастика и др. ММФИ „Музите” се организира от Сдружение „Музите” и Община Созопол.

В конкурса могат да участват ансамбли и солисти от училища по изкуствата, академии, школи, студия, детски и младежки центрове, деца и младежи на възраст от 5 до 35 години. Групи и солисти с представители на възраст над 35 години могат да участват в извънконкурсната програма: дефиле, концерти и в микс -концерта при закриването на съответната сесия на фестивала.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.