„Жива седянка“ правят в Обществен клуб фурна на 28 януари

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Жива седянка в Обществен клуб фурна в Габрово„Жива седянка“ се организира в Обществения клуб фурна в Габрово на 28 януари от 18 до 19 часа. Жива седянка не е възстановка, а истинска среща, раздумка, споделяне на знания и умения, идеи, забавление, начин за разтоварване от работния ден. Това ще е и срещата за редовни дискусии на актуални теми, споделят организаторите.

На живата седянка в клуба фурна ще ухае на прясно изпечен хляб, ще звучи приятна музика и само в този ден ще има вкусна изненада за посетителите. Организаторите обещават живата седянка да стане редовна част от програмата на Обществен клуб фурна. Срещата се осъществява в партньорство с НЧ „Св. Св. Дамаскин и Онуфрий Габровски-2011“ кв. Падало и Мрежа Хлебни Къщи България.

Обществен клуб фурна се намира на ул. „Васил Левски“ 1 (зад бившия текстилен техникум на ул. „Брянска“).

Ваши идеи за дискусии и теми може да изпращате на gabrovo@bread.bg.

Източник на изображението: Обществен клуб фурна


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.