Екобазарът в Габрово търси участници

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Екобазар в Габрово 22 априлТрадиционният вече Екобазар в Габрово ще се проведе в Деня на Земята – 22 април от 10:00 ч. на площад „Възраждане“ пред Община Габрово. При лошо време ще бъдат използвани фоайето и козирката на зала „Възраждане“.

Организаторите търсят изложители, неправителствени организации и фирми, чиято философия и мисия е да популяризират екологичния и природосъобразен начин на живот и хармонията във взаимоотношенията ни с околната среда.

Участието в базара е безплатно. Община Габрово осигурява шатри и електрозахранване за изложителите.

Краен срок за заявяване на участие – 3 април.

Повече информация на тел. 066/ 806 591 или електронен адрес – protocol@gabrovo.bg.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.