Европейската комисия избра снимка на зимна Трявна във фотоконкурса си

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Зимна Трявна - конкурс на Европейската комисияФотография на зимна Трявна от Емилиян Иванов спечели фотоконкурс на Европейската комисия. Близо 200 снимки участваха в конкурса „Зима в Европа“, а сред претендентите имаше снимки на някои от най-забележителните места в Европа като катедралата „Нотр Дам“ („Света Богородица“) в Париж, парламента в Будапеща (Унгария),  двореца Синая в Румъния и др. Сред участниците беше и снимка на Царевец във Велико Търново.

Зимна Трявна събра и най-много гласове на публиката – над 8000 харесвания на Фейсбук страницата на Европейската комисия.

От 27 януари снимката на Емилиян Иванов стана корица и на страницата на Европейската комисия във Фейсбук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.