Дом на хумора и сатирата в Габрово

Дом на хумора и сатирата с образователна програма как да водим дискусия

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Дом на хумора и сатирата в Габрово
Дом на хумора и сатирата в Габрово © ДХС

Дом на хумора и сатирата Габрово организира в края на седмицата две събития, част от съпътстващата програма на 24-то Габровско биенале на хумора и сатирата в изкуството „Измерения на публичното“.

На 19 юли, петък, от 18:00 часа е прожекцията на „Щастливият филм“ за австрийския дизайнер Щефан Загмайстер, създал обложки на албуми за Ролинг Стоунс, Джей Зи и Токинг Хедс. Творецът обаче решава да превърне себе си в дизайнерски проект. Ще може ли да претвори личността си, за да стане по-добър човек? Възможно ли е да тренира ума си, за да стане по-щастлив? Билети за прожекцията могат да бъдат закупени на касата на Дома на хумора, а притежателите на карта „Приятели на хумора“ ще го гледат безплатно. Филмът е със субтитри.

На 20 юли от 11:00 часа ще се проведе образователната програма „За нас е важно“. В нея участниците ще научат какво може да бъде тема от обществен интерес и какви са правилата за водене на дискусия. В практическата част на заниманието групата ще дискутира по конкретна тема. Подходяща е за деца на възраст над 10 години.

Източник: Дом на хумора и сатирата


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.