Дряново и Трявна

Дряново и Трявна с общ щанд на изложението “Ваканция и Спа Експо” 2022

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Трявна и Дряново ще имат съвместно участие в 38-то издание на най-голямото туристическо събитие в България – Международното туристическо изложение “Ваканция и Спа Експо” 2022. Събитието ще се проведе на 24 и 25 февруари в София под егидата на Министерството на туризма с подкрепата на Столична община и браншовите организации.

Двете общини Трявна и Дряново ще представят своя туристически потенциал с общ щанд, общи туристически винили и общ видеоматериал за природните, културни и туристически забележителности. По време на двудневното изложение общинските специалисти ще запознаят присъстващите с най-известните туристически обекти, ще представят туристически атракции, места за настаняване, както и предвидените събития в културния и спортния календар за 2022 г. на Трявна и Дряново. На 25 февруари ще бъде проведена томбола, на която ще бъдат раздадени ваучери с отстъпки за нощувки, посещения и консумация в туристически обекти в двата града.

Какво ще видим на щанда на Трявна и Дряново?

В специално изградена стая ще може да се гледа видео, което ще пренесе посетителите на общия щанд сред красивите природни и исторически забележителности в района.

За лицевите страни на щанда е подготвена специална визия, върху която са изобразени най-знаковите обекти в двете общини. Тя е дело на талантливата графична дизайнерка Снежана Ненчева.

Визия на общ щанд на Дряново и Трявна на Ваканция и Спа Експо 2022. Дизайн: Снежана Ненчева

Гостите ще бъдат посрещани и запознати отблизо с тънкостите на един от най-автентичните и характерни занаяти за възрожденския ни край – дърворезбата. Демонстрациите ще бъдат представени от Антон Николов – дърводелец към Специализирания музей за резбарско и зографско изкуство в Трявна.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.