Вентрологът Димитър Иванов и Бай Тъньо в Габрово с „Беше ми 100лично“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Първият български вентролог Димитър Иванов – Капитана и неговата шоу половинка Бай Тъньо включиха Габрово в дългия си куклоносен поход (или национално турне) в над 15 града у нас. Габровци ще видят стендъп комедийното шоу „Беше ми 100лично“ на 28 октомври от 19:00 ч. в залата на Драматичен театър „Рачо Стоянов“ в Габрово.

Димитър Иванов е куклен актьор, познат с ролите си в Столичен куклен театър и участието си в „Шоуто на Слави“ заедно с куклата Бай Тъньо.

Но да оставим Димитър Иванов и Бай Тъньо да се представят сами:

„Аз, Бай Тъньо, имам честта да ви поканя да дойдете на моето участие с протежето ми Димитър Иванов – Капитана. Аз в ролята на голямата звезда и той в ролята на първия венеролог, сме Ви подготвили 100лични истории. Голяма работа ви казвам. Животът в столицата въобще не е такъв, какъвто си го представяте и се чувствам длъжен да ви предупредя и образовам докато е време.

Всеки дръзнал да дойде на шоуто, освен че ще стане неволна жертва на хумора на Димитър, ще стане и свидетел на първото вентрологично шоу. Демек, когато дойде ред аз да говоря, той ще слуша и ще изпълнява“.

Те ще ви разкажат своите истории, които ще отговорят на екзистенциални въпроси като „Защо се прескачат трамвайните линии“, „Защо трябва да продупчим билетчето от градския в София“ и „Кое точно е центърът на столицата?“.

Елате и станете част от първото по рода си комедийно вентрологично шоу в България, което ще ви направи съпричастни към една емоционална изповед за дългия път, през който е трябвало да премине Димитър Иванов – Капитана преди да стигне до голямата сцена и какво има да каже по въпроса българинът от старо време Бай Тъньо.

Билетите са на цени от 8 и 10 лв. в зависимост от позицията и видимостта им към сцената. Може да закупите билет от касата на Драматичен театър Габрово от 10:00 до 13:00 и от 14:00 до 19:00 часа. При наличност билети ще се продават и на място в деня на събитието. Може да си закупите билет и онлайн тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.