Детски пролетен лагер в ИМКА Габрово, 2016 © ИМКА Габрово

ИМКА Габрово организира детски пролетен лагер през април

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Детски пролетен лагер в ИМКА Габрово, 2016 © ИМКА Габрово
Детски пролетен лагер в ИМКА Габрово, 2016 © ИМКА Габрово

ИМКА Габрово започна записванията за детски пролетен лагер. Лагерът е подходящ за деца на възраст между 6 и 12 години, съобщават организаторите. Ще се проведе от 2 до 5 април 2018 г., а заниманията ще са от 8:30 до 17:30 часа на територията на ИМКА Габрово.

Програмата включва изработване на различни творчества, игри на открито, кратки модули на теми, развиващи социалните умения на децата, свързани с ранно детско развитие, приключенски игри, разходки и още много други. ИМКА Габрово осигурява обяд и следобедна закуска за всички участници в лагера. Всички дейности се подпомагат от доброволци на организацията, обучени и подготвени да работят с деца.

За повече информация и записване може да се обърнете към Андреана Недева – 0878/ 205 321; Иво Тепавски – 0890/ 221 191; 0879/ 123 687; на e-mail: office@ymca-gabrovo.org, както и на място в сградата на ИМКА Габрово. 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.