Национален музей на образованието на 45 години © НМО Габрово

Национален музей на образованието с детска програма за ваканцията

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

През юли и август Национален музей на образованието в Габрово организира занимания и игри за деца в постоянната експозиция, възстановките на килийно и взаимно училище, мултифункционалната зала и музейната библиотека. Лятното настроение в музея се допълва от две живописни изложби – ”Моето ателие” и „Разказ в багри”.

Музейната програма за лятото включва забавни игри като „Сглоби пъзела и отгатни!“, „Дойдох, видях, научих” – игра на асоциации с награда; „Времена и личности” – състезателна игра; „Детектив в музея” – открий музейния експонат; „Забавни четива от стари времена” – занимания в музейната библиотека.

Организирана е и музейна творителница за сръчни деца – „Създай свой музеен спомен” – изработване на албум, взаимоучителна таблица, кавалерия и др.; “Моето лято в музея” – рисуване по преживяното в музея; „По следите на буквите” – училище за калиграфи; „Сътвори си сам!” – изработване на картичка, колаж или хартиена апликация чрез декупажна техника.

Заниманията се провеждат всеки делничен ден, а за повече информация може да позвъните на  тел. 066 / 806 461 или да пишете на e-mail – nmopr@abv.bg.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.