Дом на хумора и сатирата в Габрово

Домът на хумора с детска програма „Лято в Хумора“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Домът на хумора и сатирата в Габрово организира ваканционна детска програма „Лято в Хумора“. Заниманията ще се осъществяват в съответствие с всички противоепидемични мерки, уведомяват от музея.

„Лято в хумора“ е предназначено за деца между 7 и 11 години. Детската програма е разделена по дни и теми:

В дните от 15 до 19 юни участниците ще  научат за изкуството на оригамите и ще си направят собствени оригами животни. Ще разиграят куклен театър със собствени кукли на конци, ще рисуват комикси.

В дните от 22 до 26 юни ще научат повече за филмите и как да си направят проектор за телефон, ще украсяват глинени съдове, ще си направят гратаж и ще изрисуват тениски по собствен проект.

От 29 юни до 3 юли основната тема ще бъде как се снимат филми. Децата ще се превърнат в сценаристи, режисьори, актьори, оператори и монтажисти.

Сред гостите ще са художничките Невена Екимова (създателка на изложбата “Град Градина”) и Елиза Ковачева (от детската школа Елиза – арт), магьосникът Дани Белев, треньорът по баскетбол Антонио Станков, консултантът по здравословен начин на живот Ася Райкова, представители на отдел “Екология” на Община Габрово и други.

Участието е платено, а подробности може да откриете във Фейсбук страницата на Дом на хумора и сатирата.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.