Паметник на Васил Априлов в Габрово

Габрово ще отбележи Деня на народните будители с празнични прояви на 31 октомври

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Паметник на Васил Априлов в ГабровоВъзпоменателно тържество ще почете народните будители на 31 октомври от 17:00 часа пред паметника на Васил Априлов.

Програмата ще продължи в Дом на културата „Емануил Манолов”,  където от 17:30 часа в Жълта зала ще започне тържественият концерт на смесен хор „Априлов-Палаузов” и ще бъдат връчени Априловските награди за литература 2014 г.

От 18:30 часа в голямата зала на Дома на културата своя „Поздрав с песен и танц” ще поднесат съставите на Народно читалищe „Габрово-2002”. Концертът е посветен на Деня на народните будители и 50-годишнината от създаването на Дома на културата.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.