Ден на безобективната фотография - Габрово 2015

Как да превърнем метална кутия във фотоапарат ще научим на 26 април в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ден на безобективната фотография - Габрово 2015Как да снимаме със саморъчно направени фотоапарати, като използваме техниката пинхол-фотография, ще разберем на 26 април от 11 часа пред галерия „Орловска 10“.  Тогава Габрово ще отбележи Международния ден на безобективната фотография. Входът е свободен.

„Ако случайно имате някоя метална кутия от кафе, чай, бонбони или просто търкалящо се кенче от бира и се чудите какво да правите с него, заповядайте в работилницата, където ще превърнете Вашата кутийка в новия Ви фотоапарат“, споделят организаторите.

Събитието ще се проведе в рамките на „Квартален празник, падалски пълник“ на 25-26 април, когато габровци ще могат да се насладят на интересни занимания за малки и големи, награди, грамофон парти и много други .

Световният ден на безобективната фотография се отбелязва всяка година в последната седмица на месец април. Ентусиасти, любители и професионалисти от цял свят снимат със саморъчно направени фотоапарати, използвайки техниката пинхол-фотография.

Инициативата е подкрепена от НЧ „Св. Св. Дамаскин и Онуфрий Габровски-2011“, Обществен Клуб Фурна, сдружение „Мечти и Отбори България“, сдружение АРТерия (галерия „Орловска 10“).


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.