170 ученици от Габрово – в книгата „Дарования и постижения“ за 2021 г.

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

170 габровски ученици ще бъдат вписани в почетната книга „Дарования и постижения“ тази година, съобщават от Община Габрово.

Те са се отличили в различни национални и международни състезания в областта на науката, изкуството и спорта. Успехите им са в областите математика, информатика, изобразително изкуство, танци, различни видове спорт, музика и литература, творческо писане, театър, фотография, екология, чужди езици, презентационни умения, история, физика, химия, астрономия.

Книгата „Дарования и постижения“ се попълва за 27-и път. В нея се вписват освен успехите на ученика и имената на неговите учител, ръководител или треньор.

„Продължавайте да следвате мечтите си, обичайте града си и не забравяйте, че какъв ще бъде той, зависи и от вас!“, сподели в послание към учениците кметът на Габрово Таня Христова.

Кои са учениците и какви са техните постижения вижте в албума на Община Габрово тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.