Дани Меджикс и Мистър Джим – гости в „Шоуто на Слави“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Дани Меджикс и Мистър Джим от „Куик хендс проджект”Дани Меджикс и Мистър Джим от „Куик хендс проджект” ще бъдат гости на „Шоуто на Слави“ по БТВ днес, 1 април от 22:30 ч., съобщава сайтът на телевизионното предаване.

Дани и Джим са организатори на Международния фестивал на илюзионното изкуство Магична среща „Златна котка“ Габрово, който се проведе на 28 и 29 март тази година за четвърти път.

Галаспектакълът на фестивала се състоя в зала „Възраждане“ на 29 март и в него участваха Астор, Вердини – Румъния, Саша Гербер – Хърватска, Пикси и Зека – Сърбия, Фриц Алкемаде – Холандия, Лий Алекс – Великобритания, Шон Фаркуар – Канада и Андро Мега – България.

Изображение: Drago Photography


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.