6Fest 2018, Каскада от летящ балон на Дани Белев, Куик Хендс Проджект © Илиан Велчев

Дани Белев – българският Худини от Габрово (ВИДЕО)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

6Fest 2018, Каскада от летящ балон на Дани Белев, Куик Хендс Проджект © Илиан Велчев
6Fest 2018, Каскада от летящ балон на Дани Белев, Куик Хендс Проджект © Илиан Велчев

Българският Худини е габровец – това е магьосникът Дани Белев, основател на Quick Hands Project и Магична среща „Златна котка“. Той беше герой на рубриката „Къси разкази“ в неделния сутрешен блок „Събуди се“ на Нова телевизия.

„Фокусник съм. Обичам да забавлявам хората, да вярват в магията. Наследствено се получи при мен. Родителите ми са артисти, които пътуваха по нощни програми. Имаше покрай тях някой фокусник, който ми показваше фокус или два“, каза Белев пред камерата.

„Най-щурата ми работа, която съм правил, е да вися завързан с усмирителна риза с главата надолу на 100 м във въздуха от балон с горещ въздух. Исках да го направя от хеликоптер, но ми казаха, че било опасно“, заяви Дани Белев. За първи път на фестивал у нас Дани Белев изпълни опасната каскада от летящ балон на второто издание на Международния фестивал за улични изкуства 6Fest през май 2018 г.

Вижте видео от фестивала и каскадата на Дани Белев тук:

Дани даде интервю за онлайн телевизията Габрово Daily Gabrovo.net TV и разказа за историята на Quick Hands Project, гледайте тук:

Вижте интервюто с Дани Белев по Нова телевизия тук:


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.