Графа с първи концерт в Габрово от 12 години насам

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Владимир Ампов – Графа. Снимка: Facebook страница

Влади Ампов – Графа ще изнесе самостоятелен концерт в Габрово – първи от 12 години насам. Той ще излезе на сцена заедно с музикантите Борислав Бояджиев – DJ Борче и Венци Трифонов.

Музикалното събитие е на 16 април от 19:30 ч. в Дома на културата „Емануил Манолов“ в Габрово.

Най-големите почитатели на Графа ще имат шанса да получат и личен автограф от него в същия ден от 16:30 до 17:30 ч. на сцената на „Тера мол“ в Габрово, вход свободен.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.