Обекти и събития от Габрово, Трявна и Дряново – номинирани за Годишните награди в туризма 2021

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Туристически обекти, атракции и събития от Габрово, Дряново и Трявна са номинирани за шестите Годишни награди в туризма 2021. Онлайн гласуване ще определи носителите на призове в 10-те категории в конкурса на Министерството на туризма.

От Габрово Daily направихме обзор кои са номинациите от област Габрово, които може да подкрепите.

В категория Публикация на тема туризъм в България за 2021 г. в интернет блог може да гласуваме за публикацията, посветена на тревненско село – „Село Кисийците – арт галерия на открито с поглед към Балкана“ в блога traveler-diary.com

В категория Изборът на българите се състезават всички туристически обекти, включени в „100-те национални туристически обекта“ и „50-те малко познати места“. В област Габрово това са:

  • Регионален етнографски музей на открито „Етър“
  • Географски център на България, местността „Узана“
  • Национален музей на образованието
  • Музей „Дом на хумора и сатирата“
  • Архитектурно-исторически резерват Боженци
  • Специализиран музей на резбарско и зографско изкуство Трявна
  • Дряновски манастир
  • Пещера „Бачо Киро“ – Дряново

В категория Иновация Габрово доминира с цели три номинации – Етнографски музей на открито Етър, Карнавал Габрово 2021 и Дом на хумора и сатирата.

В категория Туристическа атракция/обект се състезава Музей на архитектурно-исторически резерват Боженци.

В категория Специализиран туризъм местното предложение е Екологичен фестивал Узана поляна фест.

Как да гласуваме?

Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория.

Може да гласувате за финалистите до 00:00 часа на 22.11.2021 г. на www.tourismawards.bg, сайтът е достъпен и през уебстраницата на Министерството на туризма. Контролът ще бъде завишен, за да се минимизират възможностите за промяна на електронния вот. Експертите ще следят внимателно да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Опитите за намеса ще бъдат своевременно отчитани и ще повлияят негативно за класирането на съответния кандидат.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.