ДТ "Рачо Стоянов" Габрово © Габрово Daily

Гласуваме за „Мечтата на Наташа“ на Драматичен театър Габрово за „Икар“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Можем да гласуваме онлайн за „Мечтата на Наташа“ на Драматичен театър „Рачо Стоянов“ Габрово за най-добро представление от всички номинирани за наградите „Икар“ 2021.  Имате право да гласувате само за едно представление във всяка от категориите – драматичен и куклен спектакъл. Няма габровски участник в категорията за куклен спектакъл. Вашият глас ще остане анонимен, посочват правилата от Съюза на артистите в България. Линкът за гласуване е ТУК.

Както Габрово Daily първи писа, актрисата Поля Йорданова от Драматичен театър „Рачо Стоянов” – Габрово получи номинация за националните театрални награди „Икар 2021“ в категория „Дебют“. Номинацията е за ролята й на Наташа в „Мечтата на Наташа“ от Ярослава Пулинович, режисьор Ана Батева.

Поля Йорданова, актриса. Снимка: Драматичен театър „Рачо Стоянов“ – Габрово

Публиката в Габрово може да гледа „Мечтата на Наташа“ на 10 април 2021 г., от 19.00 часа на голяма сцена в ДТ „Рачо Стоянов“. В София представлението ще се играе в рамките на Софийския театрален салон на сцената на театър „Азарян“ на 15 април, а след това на 28 април в Националния студентски дом, споделят от театъра в Габрово.

Националните награди „Икар“ ще бъдат връчени на 11 май на официална церемония в Народен театър „Иван Вазов“ в София.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.