Гергана Райжекова. “Невидимият рок. Алтернативната рок сцена в България”

Гергана Райжекова в Габрово с книга за алтернативната рок сцена в България

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Гергана Райжекова. “Невидимият рок. Алтернативната рок сцена в България”
Гергана Райжекова. “Невидимият рок. Алтернативната рок сцена в България”

Гергана Райжекова ще представи в Габрово дебютната си книга “Невидимият рок. Алтернативната рок сцена в България” на 27 април. Литературното събитие ще бъде от 22 часа заедно с концерт на група „Echoo“ в бар „Камъка“ в Габрово.

Подобен род научна книга за алтернативната сцена в България се появява за първи път на книжния пазар в България. Гергана Райжекова е изследовател на рока в България, антрополог, музикант и музикален журналист. Книгата е докторската й дисертация, която тя успешно защитава през 2017 г. в СУ “Св. Климент Охридски”.

„Невидимият рок“ включва над 70 интервюта с представители на музикалната рок сцена в България. Поместените ценни фотографии са дело на Нели Недева-Воева, като много алтернативни групи също подпомагат със снимков материал изданието.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.