Галерия „Христо Цокев“ открива своя „Есенен салон 2015“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Есенен салон в ХГ "Христо Цокев"
Есенен салон в ХГ „Христо Цокев“

Художествена галерия „Христо Цокев“ представя традиционната си изложба „Есенен салон“ 2015 , в която участват художници от Габрово и региона. В експозицията се включват 27 автора с 47 творби – живопис, графика и скулптура.

Откриването на Есенния салон е на 18 септември от 17:30 ч. в зала „Проф. Кънчо Цанев“.

„Есента е втора пролет- всяко листо е цвете“, казва Албер Камю. Нека заедно се потопим в мъдрата, носталгична и склоняваща ни към осмисляне на преживяното есен – споделят в поканата си към габровци от ХГ „Христо Цокев“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.