"Вторник кино" в галерия "Орловска 10"

Галерия „Орловска 10“ представя „Вторник кино!“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

"Вторник кино" в галерия "Орловска 10"Клуб „Вторник кино!“ е новият проект на сдружение „Артерия“, който ще бъде представен на 9 октомври (петък) от 19:30 ч. в галерия „Орловска 10“.

Той е продължение на проекта „Кино без салон”, който се осъществяваше с подкрепата на МК и беше иницииран от ЦНОКД „Алос”, научаваме от Facebook събитие, посветено на „Вторник кино!“. „Безсалонното“ кино на практика беше галерия „Орловска 10”. През 2015 г. екипът на сдружение „Артерия” с любезното съгласие на ЦНОКД „Алос” ще продължат живота на идеята. Форматът е същият – лекции и филми, представяни по модули с образователна цел. Основен лектор ще бъде Цветомир Цанков.

Организаторите предвиждат да канят и гост-лектори, кинокритици, режисьори др. Създаването на този клуб ще даде възможност на участниците в него да получават и обменят информация, да дискутират филми, творчески екипи, да обсъждат програмата, да са активни на страницата на проекта във Фейсбук. Надяваме се това да оформи една социална среда за хора с еднакви интереси, споделят организаторите.

На първата сбирка на 9 октомври ще бъде представен клуба, програмата и условията за кандидатстване в него. Тогава ще се отбележи и 75 – тата годишнина от рождението на Джон Ленън с чаша вино и подбрана музика.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.