Габровски камерен оркестър свири избрани от публиката творби

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габровски камерен оркестър ще изнесе концерт, съставен от автори и произведения, препоръчани от публиката. Музикалното събитие е на 9 юни от 19:00 ч. в зала „Възраждане“.

Програмата включва творби от Вивалди, Телеман, Шопен, Паганини, Фриц Крайслер, Джовани Ботезини, Георги Андреев и Александра Фол. Като солисти ще се изявят флейтистката Ива Любомиров, цигуларите Христофор Михайлов, Надежда Атанасова, Даниела Данис – Христова, контрабасистката Калина Андреева, и виолончелиста Христофор Папанчев.

Цената на билета е 3 лв. За ученици, студенти и лица над 65 години входът е свободен.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.