Габровски камерен оркестър с първи концерт тази година

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габровски камерен оркестър кани на първия си за годината концерт. Музикалното събитие е на 17 февруари 2021 г., сряда, от 19:00 часа, в зала „Възраждане“.

В програмата са включени произведения от Пахелбел, Вивалди, Алесандро Скарлати, П. И. Чайковски, Густав Малер, Марин Големинов, Бела Барток и Кирил Илиевски. Солист ще бъде флейтистката Ива Любомирова. Солистката и творбите са подбрани от публиката чрез ежегодната анкета.

Цената на билета е 3 лв. За ученици, студенти и лица над 65 години входът е свободен.

Събитието ще се състои при спазване на всички противоепидемични мерки и максимална заетост на залата от 30%. Носенето на предпазни маски е задължително.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.