Габрово светва 12-метрова коледна елха на 10 декември (ПРОГРАМА)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Запалване на коледната елха в Габрово, 4 декември 2017 © Община Габрово

Приказни герои от клуб „Веселяците“ в град Русе ще забавляват габровци на 10 декември от 17:00 ч. на площад „Възраждане“, минути преди запалването на коледните светлини.

Украсата на града ще светне малко след 17:30 ч. Очаква ни и нова коледна елха, висока над 12 метра, съобщават от Община Габрово.

Оркестър Габрово ще ни покани на танц от откритата сцена на площада, а „Веселяците“ще ни отведат в Детското коледно градче, което и тази година ще бъде в Градинката с мечето. Коледен базар с пет къщички ще работи още от сутринта.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.