Виктор Чучков

Виктор Чучков свири в Габрово непознати у нас произведения от Пучини и Вивалди

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Виктор Чучков
Виктор Чучков. Изображение: Съюз на българските композитори

Големият български пианист Виктор Чучков гостува на Габровски камерен оркестър. Програмата на концерта е посветена на италианската музика от XVIII до XXI век и включва произведения от Корели, Качини, Верди, Нино Рота.

За пръв път в България ще се изпълнят Концерт за пиано и оркестър от Доменико Пучини, Концерт за две цигулки и оркестър в до минор от Вивалди и пиеса от италианската композиторка Ада Джентиле.

Цената на билетите е 3 лева. За ученици, студенти и лица над 65 г. входът е безплатен.

Концертът е на 21 март, сряда, от 19 часа, в Художествената галерия „Христо Цокев“ в Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара и номиниран за "Будител на годината 2020" в кампанията на Българското национално радио. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.