Великденска викторина „Soprano Quiz Night“ на Велики четвъртък

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Soprano Quiz Night в Габрово
Soprano Quiz Night в Габрово

Третата благотворителна викторина „Soprano Quiz Night“ ще бъде Великденска. По традиция ще се проведе в „Soprano Live Club“ – Габрово, а денят е Велики четвъртък, 28 април, от 19 часа.

Викторината отново ще подкрепи три благотворителни каузи. Първата кауза е инициативата на ИМКА Габрово за набиране на средства за „Лятна лидерска академия за тийнейджъри“. ърсената сума е 500 лв., с които да се съфинансира участието на 10-15 младежи в неравностойно положение или такива, които нямат финансова възможност да участват в подобни инициативи и дейности за развитие като академията. Втората кауза е в подкрепа на фестивала „По нещо за всеки“, организиран от сдружение „Мечти и отбори“. Фестивалът ще се случи на 15 май, а програмата му е създадена от деца на 12-14 години. Събраните средства са за закупуване на материали за арт ателие, за спортни игри и за символични награди на участниците. Третата кауза е в подкрепа на таекуон-до клуб „Next“ и закупуването на боксова круша и за участие на отбора в национално състезание по кик-бокс в Нова Загора през май.

Инициативата „Soprano Quiz Night” подкрепя каузи, предложени от участниците. 100% от приходите ще отиват за избраните каузи. Таксата за вход е 5 лв. на човек. Всеки път организаторите ще представят до три благотворителни инициативи, като всеки от участниците ще избира сам за коя от тях да бъдат дарени парите от неговия вход. Дори и да сте само трима човека в отбор, вие можете да подкрепите и трите каузи с по 5 лв.

Всеки може да предложи свои благотворителни каузи чрез лично съобщение във Фейсбук страницата Soprano Quiz Night – Габрово, на електронна поща sopranoquiz@gmail.com или телефон 0878754255.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.