Младежите от БЧК с конкурс за детска рисунка „Умножи доброто“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Конкурс за детска рисунка „Умножи доброто“ обявиха от Български младежки червен кръст – Габрово и Национален музей на образованието.

Повод за обявяването на конкурса е 100-годишнината от основаването на Български младежки Червен кръст (БМЧК) на 14 октомври 1921 г. От основаването си той остава най-голямата неправителствена младежка организация, която активно участва в обучението и възпитанието на деца и младежи до 29-годишна възраст.

Кой може да участва?

Ученици от габровските детски градини и училища, разпределени в три възрастови групи, както следва:
– I възрастова група от 4 до 6 години;
– II възрастова група от 7 до 12 години;
– III възрастова група от 13 до 16 години.

Срок за участие в конкурса

Краен срок за предаване на творбите е 11 октомври 2021 г. в сградата на БЧК – Габрово.
Всяка рисунка трябва да бъде придружена с данни за участника, написани на гърба на творбата (трите имена, възраст, телефон)

Награди

Творбите на участниците ще бъдат показани на изложба в Националния музей на образованието. Тя ще бъде открита на 14 октомври 2021 г. от 17:00 ч.

Организаторите на конкурса ще обявят на събитието победителите в трите възрастови категории.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.