Благотворителен концерт: Да помогнем на габровския ученик Христо Козарев!

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Благотворителен концерт в подкрепа на габровския ученик Христо Козарев
Благотворителен концерт в подкрепа на габровския ученик Христо Козарев

Благотворителен концерт в подкрепа на габровския ученик Христо Козарев се организира на 28 ноември 2016 г. от 18:00 ч. в зала „Възраждане“.

Христо се бори с диагнозата левкемия, чието лечение в България е скъпоструващо. Необходимата сума е 50 000 лева. Инициативата в помощ на десетокласника Христо и  семейството му е на негови бивши съученици от ОУ „Ран Босилек“, с класни ръководители – Красимира Рускова и Румяна Христова, и настоящите му съученици от 10 клас при Професионална техническа гимназия „Д-р Никола Василиади“, с класен ръководител г-жа Даниела Цветкова.

Покани за концерта на 28 ноември на стойност 4 лева можете да получите на тел. 0889 777 688 и 0878 692 704.

Събитието се осъществява със съдействието на „Център за работа с доброволци“ към Община Габрово, ръководството и учители от Основно училище „Ран Босилек“, Професионална техническа гимназия „Д-р Никола Василиади“, Национална Априловска гимназия, Природоматематическа гимназия „Иван Гюзелев“.

Кои изпълнители ще излязат на сцената

В концерта ще вземат участие танцова школа „Лиана“ с ръководител Лилия Пантелеева; шоу балет „Магия“ с ръководител Александър Белков; средношколска група от Фолклорен ансамбъл „Сивек“ към НЧ „Габрово – 2002“ с ръководители Валентина Маринова и Лилия Стойнова; Младежко театрално студио „Гаргара“ с ръководител Светослав Славчев; „Мим-театър“ – Габрово с мимове Донка и Митко; Клуб по спортни танци „Ритмика“ с ръководители Веселина и Тодор Жекови; деца от група „Слънце“ – ДГ „Радост“.

На сцената ще пеят и изпълнители от Музикална школа „Звезди в аванс“ с ръководител Ваня Талева. Това са Елица Дочева – носител на многобройни първи награди от национални и международни конкурси, и Маргарита Георгиева, която е пяла като солист със симфоничния оркестър на Израел.

Три габровски училища също се включват в благотворителния концерт.

В концерта ще участват представители от ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“: Калоян Ботев – тенор, Гергана Ненчева, Ивилина Тодорова, Цвета Стоева.

Изпълнители на китара, духов оркестър и мажоретен състав на ПТГ „Д-р Никола Василиади“ също ще се включат.

От Националната Априловска гимназия на сцената ще излязат група „Wing“, група „Тунджа“, Виктор, Андрей и Дани Русев от „Quick hands project“. Ще пеят Анна Емилова Христова, Ралица Христова, Ивета Петрова, Мария Колева и Теодора Нинова. Спортни танци ще танцуват Далия Димитрова и Рафаел Бижев.

Бийт бокс ще направи Макс Моравски.

Съпътстващи инициативи за набиране на средства

На 21 ноември 2016 г. се организира благотворителна викторина „Soprano Quiz Night“ в подкрепа на Христо Козарев, която ще се проведе в Клуб „SOPRANO” от 19.30 часа.

Кутии за събиране на средства са поставени в ОУ „Ран Босилек“, Национална Априловска гимназия, ПТГ „Д-р Никола Василиади“, ДГ „Радост“, „Тера мол“ и Фитнес клуб „Троя“.

На 28 ноември в Зала „Възраждане“ ще бъде организиран и благотворителен базар, където също ще бъде поставена кутия за събиране на средства.

Габрово Daily застава в подкрепа на благотворителния концерт и борбата на Христо Козарев срещу болестта!


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.