Без есенен панаир и празници в Севлиево тази година

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Отменят се есенният панаир и провеждането на празниците на Севлиево „Добре дошли в Севлиево – столица на тиквата“, съобщават от Община Севлиево. Причината е в нововъведените противоепидемични мерки от началото на септември, които са в сила до края на октомври.

Официалното честване за Деня на града ще се проведе на открито, без съпътстваща музикална програма. На 14 октомври (четвъртък) от 12:30 часа на площад “Свобода“ ще се състои церемония по издигане знамето на града и връчване на годишните почетни отличия на удостоените с решение на Общински съвет – Севлиево.

За гостите и гражданите на Севлиево на 14 октомври (Петковден) в църковните храмове ще бъде отслужена Тържествена литургия, а Ден на отворените врати в ГХГ „Асен и Илия Пейкови“, Исторически музей и Музей на тиквата ще съпътства празничния Ден на града.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.