Концерт-промоция на аудио-диск "Оркестърът на животните" от Илко Илиев

Концерт-промоция на аудио диска „Оркестърът на животните – песни за деца“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Концерт-промоция на аудио-диск "Оркестърът на животните" от Илко Илиев
Концерт-промоция на аудио-диск „Оркестърът на животните“ от Илко Илиев

Концерт-промоция на аудио-диска „Оркестърът на животните – песни за деца“ ще се състои в зала „Възраждане” на 3 май 2017 г. от 18 часа. Входът е свободен. Автор на музиката е композиторът Илко Илиев, на текстовете – поетът Иван Боженски, художник е Таня Банкова.

Събитието се организира от Община Габрово и „Музикаутор“.

Може да чуете песните тук:

https://www.youtube.com/watch?v=gvq3MiyKeHk

Участие ще вземат детските вокални групи „Усмивките на Габрово“ от VІ ОУ „Иван Вазов“ и „Мини Макс“ от ІV ОУ „Христо Ботев.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.