Боженци © МАИР Боженци

За последен път тази година – ателие за декорация на керамика в Боженци

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Боженци © МАИР Боженци
Боженци © МАИР Боженци

„Ателие за декорация на керамични съдове“ в Боженци ще се проведе за последен път тази година на 31 август от 10:00 до 16:00 ч., съобщават от МАИР „Боженци“.

Само срещу такса от 2 лв. за посещение на музеен обект „Старо школо“, посетителите на резервата ще имат възможност собственоръчно да си декорират керамична чинийка за спомен. Любителите на керамиката и изкуството ще могат да си оцветят керамичен сувенир, да го обрисуват с традиционната троянска шарка или да сътворят върху него нещо нетрадиционно и абстрактно.

Събитието се организира от архитектурно-историческия резерват с участието на школа „Елиза Арт“ с ръководител Елиза Ковачева-Цокова.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.