Ансамбъл „Мария“ от Севлиево с награда от международен детски фестивал

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Фестивал „Децата на Балканите – с духовност в Европа“ © КНСБ Габрово

Ансамбъл „Мария“ от Севлиево спечели второ място на 19-ия Международен детски етнофестивал „Децата на Балканите – с духовност в Европа“. Организатори на фестивала са КНСБ, Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов“ и Община Минерални бани, област Хасково.

Това е първата голяма победа за младия ансамбъл, който беше единственият клуб от община Севлиево, споделят от Регионален съвет на КНСБ – гр. Габрово.

Ансамбъл „Мария“ получи награда в направление „Модерен балет, хип-хоп, характерни танци, класически балет“, раздел „Характерни танци“.

„Радостта ни е огромна! Сърдечни благодарности към организаторите на фестивала „Децата на Балканите – с духовност в Европа“. Изключителна организация, много изненади за децата – участници, безценна възможност за създаване на нови интернационални приятелства и неописуема емоция. Фестивалът създава незабравими спомени у децата, а това няма цена! Пожелавам на всеки от читателите да бъде толкова щастлив поне веднъж в живота си, колкото сме ние сега! „, сподели Мария Бенева, главен мениджър на ансамбъл „Мария“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.