За първи път в Габрово: Академия „Приеми ме на село“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Участници в „Приеми ме на село“

Академия „Приеми ме на село“ за първи път ще се случи в Габрово, съобщават организаторите от Община Габрово. Младежи ще могат да се включат в работилници по трите направления на инициативата – Кулинарно наследство, Фолклорни традиции, Традиционни занаяти. Участниците също така ще правят теренни проучвания, свързани с културното наследство, ще дискутират и ще търсят нови форми и методи за популяризиране на българските традиции сред младите хора.

Академията „Приеми ме на село“ ще се проведе в периода от 8 до 15 юли 2018 г., като всички участници ще бъдат настанени в хотел „Странноприемница“ в рамките на Етнографския музей на открито „Етър“. Ще бъдат организирани различни дейности в ЕМО „Етър“ и в габровските села Гарван, Стоевци, Новаковци, Сейковци, Съботковци.

Как да кандидатствате в Академия „Приеми ме на село“?

За участие в Академия „Приеми ме на село“ могат да кандидатства младежи от 15 до 29 години от цялата страна и българските общности от чужбина. Кандидатстването става на сайта на инициативата „Приеми ме на село“. Там е публикувана пълна информация относно условията за включване в инициативата и заявлението за участие.

Краен срок за подаване на заявления за участие е 24 юни 2018 г.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.