Фотографска изложба "Аз съм Българка!" на Радослав Първанов в Трявна

Българско хоро и светлинен спектакъл съпътстват откриването на „Аз съм Българка!“ в Трявна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Фотографска изложба "Аз съм Българка!" на Радослав Първанов в Трявна
Фотографска изложба „Аз съм Българка!“ на Радослав Първанов в Трявна

След Габрово фотографската изложба „Аз съм Българка!“ на младия габровски фотограф Радослав Първанов гостува и в Трявна. Мястото е музей „Старото школо“ в центъра на възрожденското градче. Откриването е на 2 декември от 17:00 ч.

В Трявна ще видим и клипа, който Радослав Първанов създава специално за хронологията на снимките. С него авторът ще ни пренесе на място в деня и часа на снимките. 20 българки и 2 деца, 28 сюжета, 37 места.

Възрожденското градче е последно в обиколката на експозицията за 2017 година. Желанието на автора и продуцент на идеята Радослав Първанов е да покаже снимките във всеки град, участвал при заснемането на проекта. Прекрасните места от България в проекта „Аз съм Българка!“ наистина са много – Старият Пловдив, Централен военен клуб София, Пернишката крепост, ЕМО „Етър“ в Габрово, Хан Хаджи Николи във Велико Търново, Рупите-Мелник и Петрич, Двореца в Балчик, Паметника на Свободата – Шипка, Царевец, Габрово, Жеравна, Арбанаси, Соколски манастир, Смолян, Трявна, Копривщица, Боженци.

Кулминацията на събитието в Трявна ще бъде голямо българско хоро на площад „Капитан Дядо Никола“ пред Музей „Старото школо” и светлинен спектакъл „Звук и светлина“.

КАКВО СПОДЕЛИ РАДОСЛАВ ПЪРВАНОВ СПЕЦИАЛНО ЗА ГАБРОВО DAILY ПО-РАНО ТАЗИ ГОДИНА

Радослав Първанов: Имам идея за проект „Аз съм Българка, аз съм от Габрово!“

Габровци могат да видят изложбата „Аз съм Българка!“ в „Тера Мол“ – Габрово. Откриването й беше на 26 ноември 2017 г. и експозицията ще остане в търговския център в Габрово до 31 януари 2018 г.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Културен календар на Трявна през декември 2017 г.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.