„Аз съм Българка“ на Радослав Първанов гостува в Трявна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Втората част от фотоизложбата „Аз съм Българка!“ на габровския фотограф Радослав Първанов гостува в Трявна от Стефановден, 27 декември. Събитието е от 17:00 часа в сградата на Музей „Старото школо“ в Трявна. Изложбата ще остане в Трявна до края на месец януари 2020 г.

Трявна в тази част от проекта е представена от две участнички – Вяра Перпериева, която избра да покаже Седемте рилски езера, и Теодора Нинова чрез сюжета „Тревненският сокай“ в Даскаловата къща.

„Аз съм Българка!“ – Продължението естествено допълва първата част, създадена и представена от младия творец в периода 2016-2018 г. Проектът е показван над 30 пъти пред широка аудитория на места като Народното събрание на Република България, „Двореца“ в Балчик, Копривщица, в четвъртото издание на събора на сънародниците ни в чужбина „На мегдана на другата България“ и Седмицата на фотографията в Милано.

Повече за историята на „Аз съм Българка!“ може да прочетете в статията на Габрово Daily тук. Първата част от проекта „Аз съм Българка!“ гостува в Трявна през 2017 г.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Габрово и габровките в проекта „Аз съм Българка!“ на фотографа Радослав Първанов


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.