"Аз съм Българка!" на Радослав Първанов в Дряново © "Аз съм Българка!"

„Аз съм Българка!“ на Радослав Първанов гостува и в Дряново

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

"Аз съм Българка!" на Радослав Първанов в Дряново © "Аз съм Българка!"
„Аз съм Българка!“ на Радослав Първанов в Дряново © „Аз съм Българка!“

Националният проект „Аз съм Българка!”на габровския фотограф Радослав Първанов ще бъде представен в Дряново. Откриването на изложбата е на 1 март от 18 часа в Музей „Икономова къща“ в центъра на Дряново. Поводът е 140-годишнината от Освобождението на България, съобщава авторът.

През ноември и декември 2017 г. Радослав Първанов представи „Аз съм Българка!“ в Габрово и Трявна. На 6 февруари 2018 г. изложбата гостува и в град Стара Загора.

През януари 2018 г. от Ловеч Радослав започна втората част от проекта си – „Аз съм Българка! – Продължението“. Фотографът планира снимки на още 20 български девойки на фона на невключени в първата част родни забележителности, заяви тогава фотографът.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.