Обявиха АЕК „Етър“ за атракционен туристически обект на 2014 г.

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

АЕК "Етър" с грамота за атракционен туристически обект за 2014 г.Архитектурно-етнографски комплекс „Етър“ – Габрово беше удостоен с Грамота за атракционен туристически обект за 2014 г. от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

Наградата получи директора на комплекса доц. д-р Ангел Гоев на официална церемония в „Шератон София хотел Балкан“. Тази грамота е висока оценка за единствения музей на открито в България сред всички туристически обекти. АЕК „Етър“ празнува през 2014 г. и своя 50-годишен юбилей като пазител на българските народни занаяти и традиции.

Специален гост на церемонията бе г-жа Николина Ангелкова – министър на туризма. Тя поздрави за добрата работа служителите на комплекса в името на положителния имидж на България като туристическа дестинация.

Годишните награди за професионални постижения в областта на туризма бяха връчени от БХРА на 19 ноември за осемнадесети път.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.