69-годишна пешеходка в Габрово пострада на централна улица

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Катастрофа. Снимката е илюстративна. Pixabay

32-годишна габровка с „Фолксваген Голф“ блъсна 69-годишна пешеходка в Габрово. Инцидентът се е случил на 20 февруари около 14:25 ч. на централната улица „Шипка“ в Габрово, съобщават от МВР Габрово.

Пешеходката има натъртване и охлузване на десния крак. Потърпевшата е била прегледана в ортопедичното отделение на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово.

Шофьорката и пешеходката са тествани за алкохол, но уредът е отчел нулев резултат.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.