30-годишен габровец блъсна 5-годишно дете, внезапно излязло на платното

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Полиция. Снимката е илюстративна. Pixabay

30-годишен мъж от Габрово е блъснал 5-годишно момиче от с. Копринка на ул. „Николаевска“, съобщават от МВР Габрово. Инцидентът се е случил на 18 април около 18:30 ч., докато автомобилът се е движел в посока ул. „Райчо Каролев“.

Детето било на тротоара с родителите си и внезапно излязло на пътното платно. Настанено е за наблюдение в МБАЛ-Габрово. Водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол – техническото средство е отчело нулев резултат. Местопроизшествието е посетено и обслужено по административен ред от екип на Пътна полиция.

Припомняме ви, че на 17 април 67-годишен мъж от Габрово блъсна 18-годишна габровка, пресичала пътното платно в района на кръстовището между ул. „Райчо Каролев“ и ул. „Юрий Венелин“. Повече четете тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.