Ученик е бит от учител в училище в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Снимката е илюстративна. Pixabay

Учител в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Габрово е проявил изключително грубо отношение към 11-годишен ученик. За това е сигнализирала майка му на 16 април в РУ Габрово, съобщават от МВР Габрово.

На детето са нанесени наранявания според информационния бюлетин на полицията.  Извършен му е преглед в  отделение „Съдебна медицина“ на МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ в Габрово и е назначена съдебномедицинска експертиза.

Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 131, ал.1, т.2, т .4 във връзка с чл. 130, ал.2 от НК – за причиняване телесна повреда на малолетно лице от длъжностно лице.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.