Разследва се умишлено убийство на бебе в Габрово © bTV

Разследва се умишлено убийство на бебе в Габрово, починало след изгаряния (ВИДЕО)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Разследва се умишлено убийство на бебе в Габрово © bTV
Разследва се умишлено убийство на бебе в Габрово © bTV

Окръжна прокуратура – Габрово образува досъдебно производство за умишлено убийство на бебе на една година и седем месеца в Габрово. Извършват се процесуално-следствени действия, разпити и е назначена съдебно-медицинска експертиза за изясняване на причините за смъртта, съобщават от ОП.

Момиченцето е било намерено мъртво в дома на приятели на семейството – 33-годишен мъж и 27-годишна жена. Бебето било оставено при тях временно, съобщават от bTV.

Сигналът за обгорено бебе в тежко състояние е подаден на 16 януари 2019 г. в 20:57 ч. лично от майката. На място екип на Спешна помощ констатира само смъртта на детето.

Днес се очаква заключението от назначената съдебно-медицинска експертиза.

Вижте видеорепортаж на bTV за трагичния инцидент:


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Крими

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.